maandag 10 september 2012

Platenzaakstickers #69



Tune
Platenspeciaalzaak
Promenade 52
Uden
Tel. 04132-65186

Op achterzijde Various Artists, LP, Jesus Christ Superstar - The Original Motion Picture Sound Track Album, MCA Records 300 754-420 (Duitsland, 1973)

Bij muziek en Uden denk ik allereerst aan De Pul. Niet dat ik er ooit geweest ben, maar De Pul kwam in de jaren 70 en 80 regelmatig voor in de concertagenda in OOR. En als er een poppodium is, dan moet er ook wel een platenzaak zijn! Over Tune is op internet niets terug te vinden. Wel blijkt er nog een andere platenzaak in Uden geweest te zijn: Sure Shot. Die moet vast ook een sticker hebben gehad.

1 opmerking:

  1. Tune was destijds de grootste platenzaak in Uden. Naast de winkel op de promenade runde de eigenaar Hans S. een licht en geluid verhuurbedrijf. Hij verzorgde o.a de Veronica Drive in Shows die het hele land doorkruisden. Ik heb hier een paar jaar een mooi tijd meegemaakt. De andere zaak; "Sure shot" was destijds gevestigd in de Zuiderpassage. Deze werkte idd ook met stickers op de platen, later heb ik ook stempels zien staan op singles. Eigenaar of bedrijsleider was Marc D.

    BeantwoordenVerwijderen