dinsdag 12 juni 2012

Platenzaakstickers #65Radio Krenning
Appelstraat 145
(Den Haag)
Tel. 684710

Op voorzijde hoes Corry Brokken, 7", La Mamma (Zij kwamen overal vandaan), Philips JF 327 642 (Favorietenexpres) (Nederland, 1964)

Weer een van die ouderwetse zaakjes waar de combinatie audioapparatuur en geluidsdragers aan de man en vrouw werd gebracht. Later is Krenning ook in beeld gaan handelen en veranderde de naam in Krenning Beeld & Geluid. Informatie op internet geeft aan dat de winkel ooit is verhuisd naar nummer 143 in dezelfde Appelstraat, al is het ook mogelijk dat Krenning is uitgebreid en twee aanpalende panden bezette.Inmiddels is Krenning Beeld & Geluid overgenomen door een grotere concurent: Praalder. Naast nummer 143 en 145 is die ook gevestigde op nummer 133.
In de sponsorcorner op de website van de Haagse Tennisvereniging Hanenburg is nog een leuk stukje over Krenning te vinden met daarbij een foto van Ines en Remco Krenning eigenaren van Krenning CD-shop aan het Haagse De Savornin Lohmanplein 38. Ooit begonnen als filiaal van de Appelstraat is het nu het enige wat nog rest van Krenning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten