dinsdag 2 december 2014

Platenzaakstickers #167

Radio - Boer
Voorheuvel 85
Zeist
Tel. 14542 - b.g.g. 16801

Op achterzijde hoes, Charles Aznavour, 7", Et Pourtant, Barclay 60438 (Nederland, 1964)

Na twee stickers van Van Wijnen (90 en 108) en eentje van Radio Becker (133), een derde aanlegplaats voor de vinylliefhebber in Zeist. Ook hier betreft het, net als Radio Becker, een winkel in audioapparatuur, die ook plaatjes verkocht. De zogenaamde plakbandsticker, vermeld alleen het hoognodige, al is de toevoeging 'bij geen gehoor' nieuw. Een duidelijk geval van 'de klant is koning'.

Op onderstaande foto van de facebookpagina 'oude foto's uit Zeist' is de Voorheuvel te zien.De concurrentie was moordend in Zeist. Rechts op de foto een filiaal van de winkelketen Tandy. Tandy was een elektronicaketen die in de jaren zeventig in Nederland begon en in de jaren negentig uit het straatbeeld verdween. Uit de reacties op de foto is op te maken dat Radio Boer door het Tandyfiliaal werd vervangen, die in ieder geval een deel van het personeel overnam. Dat zal dan begin jaren zeventig geweest zijn, zo valt uit de auto's in de straat op te maken.
De arendsoogbezitters kunnen boven de tweede auto links Radio van Eck lezen, een winkel zoals Radio Boer. Daar móet toch ook een sticker van zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten